Danmarks største side om tyngdedyner

VELKOMMEN

Kugledyne.dk

Kugledyne.dk er Danmarks største side om tyngdedyner. Find den rigtige tyngdedyne til dig eller dit barn her, og læs meget mere om hvordan dynerne virker længere nede på siden.

Hvorfor vælge tyngdedyner?

VI ANBEFALER

Anbefalede tyngdedyner:

Her kan du læse om de tyngdedyner der er på markedet lige nu:

1: ScandinavianRest Tyngdedyne

 • Fra 1099,-
 • Gratis Fragt
 • 30 Dages Tilfredshedsgaranti
 • Lavet i miljøvenlig bambus

Tyngdedynen fra ScandinavianRest er lavet med 12 syninger hvilket hjælper til at fordele vægten grundigt over hele kroppen.

Tyngdedynen er lavet af miljøvenlig bambus, og er af den grund også en af de blødeste dyner på markedet, og kan bruges både med og uden betræk.

Dynen fås i vægt fra 5 til 9 kilo, og både i 200 cm (standard) og en længere model på 220 cm.

Man kan bestille med og uden dynebetræk, og ScandinavianRest tilbyder 30 dages tilfredshedsgaranti – er du ikke tilfreds kan du sende dynen retur og få pengene igen.

2: Hugged Tyngdedyne

 • Fra 899,5
 • Gratis Fragt
 • Danskudviklet tyngdedyne

Hugged er en kendt dansk forhandler af egenproducerede tyngde / kugledyner til både børn og voksne.

Dynerne fra Hugged fås fra 5-11 kg., og uanset størrelse sendes dynen med gratis levering.

Inde i tyngdedynerne fra Hugged er der glasgranulat, altså bitte små glaskugler. Kuglerne fordeler vægten godt over hele kroppen, så du mærker det tunge tryk over det hele. Kuglerne larmer ikke, så du kan vende og dreje dig i løbet af natten uden at vågne

3: ScandinavianRest Tyngdedyne til børn

 • Fra 999,-
 • Gratis Fragt
 • 30 Dages Tilfredshedsgaranti
 • Lavet i miljøvenlig bambus

Børnetyngdedynen fra ScandinavianRest er lavet med 12 syninger hvilket hjælper til at fordele vægten grundigt over hele kroppen.

Tyngdedynen er lavet af miljøvenlig bambus, og er af den grund også en af de blødeste dyner på markedet, og kan bruges både med og uden betræk.

Børnedynen fås i en vægt på 3 kg., og måler 100 x 150 cm., standard juniordyne-størrelse.

Man kan bestille med og uden dynebetræk, og ScandinavianRest tilbyder 30 dages tilfredshedsgaranti – er du ikke tilfreds kan du sende dynen retur og få pengene igen.

4: Hugged Tyngdedyne til børn

 • Fra 550,-
 • Gratis Fragt
 • Danskudviklet tyngdedyne

Hugged tyngdedynen til børn er lavet specielt til børn.

Dynen er lavet i junior-størrelse (100×140 cm) og fås i 2, 3 eller 5 kg. alt efter dit barns alder.

Dynen sendes med gratis dag-til-dag levering.

5: Duermo Tyngdedyne

 • Fra 799,-
 • Gratis Fragt
 • Prøv i 51 dage med fuld returret

Danske Duermo leverer tyngdedyner i høj kvalitet, og til konkurrencedygtige priser.

Duermo tilbyder at du kan prøve dynen i 51 dage, med fuld returret – så sikre er de på at du kommer til at synes om dynen. Derudover er der tilfredshedsgaranti.

Tyngdedynen fra Duermo består af små antibakterielle glaskugler syet ind i 100% bomuld, der smyger sig om kroppen og fordeler vægten godt over kroppen.

6: Zenkuru Tyndedyne

 • Fra 499,-
 • Gratis Fragt
 • 90 Dages returret

Hvis du gerne vil teste om en tyngdedyne er noget for dig uden at bruge alt for mange penge kan man prøve en Zenkuru kugledyne fra Coolstuff.

Dynen kommer i forskellige vægtklasser og er en god måde at komme i gang med en kugledyne / tyngdedyne på en billig måde, uden at man går på kompromis med kvaliteten.

CoolStuff tilbyder 90 dages returret på alle ordrer, og gratis fragt på køb over 499.

OFTEST STILLEDE

Spørgsmål og svar om tyngdedynen

Her kan du snart læse meget mere og tyngedynen og dens mange fordele, og få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål:

Hvad er forskellen på en tyngdedyne og en kugledyne?

En kugledyne er en form for tyngdedyne, hvor tyngden kommer fra kugler, som kan variere i størrelse. Vægten i tyngdedyner vil tit komme fra glasgranulat, som i mange kugledyner, men kan i princippet komme fra forskellige ting.
Ordene kugledyne og tyngdedyne bruges altså tit til at beskrive det samme produkt.

Hvilken tyngdedyne skal jeg vælge?

Du skal vælge en tyngdedyne der pris- og kvalitetsmæssigt passer til dig budget, og som vejer ca. 10-15% af din kropvægt. Dynerne fås fra 3 – 11 kilo, og vejer du f.eks. 70 kilo kan du overveje at købe en 7 kilos tyngdedyne.

Kan en tyngdedyne blive for tung?

Ja, en tyngdedyne kan sagtens blive for tung, og så risikerer du at den får den modsatte effekt. Det er vigtigt at dynen er behagelig for personen at ligge med, og ikke hindrer at man kan dreje sig, eller at det føles som om det gør ondt.

Hvordan vasker man en tyngdedyne?

Som de fleste andre dyner har også tyngdedynen godt af at blive vasket en gang i mellem. For de præcise vaskeinstruktioner bør du kigge på vaskemærket på din tyngdedyne, men de fleste dyner skal vaskes ved 40 eller 60 grader, og på et lavt antal omdrejninger.
OBS: Sørg for at undersøge om din vaskemaskine kan tåle vægten af din tyngdedyne inden du vasker, så du ikke ødelægger tromlen!

Hvor længe må man ligge med en tyngdedyne?

Der er ingen begrænsninger for hvor længe du må ligge med en tyngdedyne – så længe den ikke er for tung eller føles ubehagelig, som beskrevet længere oppe.
Du kan således sagtens sove med din tyngdedyne hele natten, hver nat, uden problemer.

Hvor tung skal en tyngdedyne være?

En tyngdedyne skal veje ca. 10-15% af din kropvægt, alt efter din kropsbygning. Vejer du f.eks. 70 kg. kan du starte ud med at prøve med en tyngdedyne på 7 kg.
Dynerne fås i vægt fra 3 – 11 kg.

tyngdedyne
Eksempel på en tyngdedyne