Tyngdetæppe

FIND DET HELT RIGTIGE

Tyngdetæppe

Et tyngdetæppe er den nyeste udvidelse af tyngdeprodukter til hjemmet. Hvor en tyngdedyne hjælper og giver ro gennem nattesøvnen kan tyngdetæppet bruges og give ekstra tryghed i løbet af hele dagen – f.eks. når man kommer hjem fra skole eller arbejde og trænger til at få ro på, når man ser film om aftenen, eller når man hygger i sofaen søndag morgen.

VI ANBEFALER

Anbefalede tyngdetæpper:

Her kan du læse om de tyngdetæpper der er på markedet lige nu:

1: ScandinavianRest Tyngdetæppe

  • Fra 1399,-
  • Gratis Fragt
  • Håndflettet

Tyngdetæppet fra ScandinavianRest vejer 7 kg. og måler 140×200 cm., og altså på størrelse med en almindelig dyne.

Alligevel er oplevelsen en helt anden. Det håndsyede tæppe føles blødt og rart at putte med, og det smyger sig godt om kroppen, og giver tryghed uden at føles for trykkende.

Mellemrummene i tæppet sørger både for at tæppet ikke føles for varmt, og at man ikke føler sig lukket inde.

Tyngdetæppet er lavet uden syninger eller glaskugler og føles altså som et almindeligt tæppe – bare mere tryghedsskabende.

2: Ella Tyngdetæppe fra aNewSleep

  • Fra 1499,-
  • Gratis Fragt
  • Håndflettet

Dette Ella tyngdetæppe fra aNewSleep vejer 6 kg., og har en størrelse på 100×150 cm., altså et almindeligt tæppestørrelse, og kan bruges både af børn og voksne.

Tæppet er håndsyet og giver et rart tryk på kroppen, uden at det føles varmt og svedigt som det ville gøre hvis man sad med en dyne.

Tæppet er i normal tæppestørrelse på 100×150 cm., og er pænt og diskret i designet, hvilket gør at det sagtens kan ligge på sofaen når det ikke bliver brugt.

Tæppet fås i farverne (mørke)grå og hvid, sådan at du kan vælge den farve der passer bedst til din indretning.

Tyngdetæppet er, modsat tyngdedyner, ikke lavet med glaskugler eller syninger, så det føles altså som et helt almindeligt blødt varmt tæppe, bare tungere.

HER KAN DU LÆSE

Mere om tyngdetæppet:

Her kan du snart læse meget mere og hvad et tyngdetæppe er, og de mange fordele ved det.